Korisnici projekta na 11. Mediteranskomsajmu u Dubrovniku

Više od 20 članova AagoMAP i SMC MAP Mreže na sajmu u Dubrovniku

Datum: 30.03.2014 12:59

Korisnici projekta na 11. Mediteranskomsajmu u Dubrovniku Otvoren je tradicionalni 11. Mediteranski sajam u Dubrovniku (27-30.03.2014). Između više od 200 izlagača svoje mjesto su našli i predstavnici AgroMAP Mreže i SMC MAP Mreže, njih više od 20 izložilo je svoje proizvode od i na bazi ljekovitog i aromatičnog bilja. Predstavnici mreža na sajmu sudjeluju u okviru projekta „SMEs without borders-malo i srednje poduzetništvo bez granica“ kojeg financira EU iz IPA sredstava kroz program prekogranične suradnje HR i BiH.
Sajam se tradicionalno održava na Babinom kuku u Dubrovniku uz pokroviteljstvo predsjednika RH Ive Josipovića, te generalnim pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede , i u suorganizaciji grada Dubrovnika, Dubrovačko-neretvanske županije te Hrvatske gospodarske komore. Sajam i učesnike posjetio je Jago Lasić-predsjednik Privredne komore FBiH, te obišao učesnike-članove AgroMAP mreže.
Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera, ali u okviru popratnih sajamskih događanja bit će organizirani edukativni okrugli stolovi, predavanja, prezentacije na teme vezane za ekološku proizvodnju, poljoprivredu, poduzetništvo te mogućnosti financiranja kroz EU fondove kao i niz kulturno-zabavnih i gastronomskih sadržaja.

Ova internet stranica je urađena uz pomoć Europske unije.
Sadržaj stranice je isključiva odgovornost Udruge poduzetnika i poslodavaca Žepče i Općine Majur i ni u kom slučaju ne predstavlja stanovišta Europske unije.